Mobilya Dekorasyon

Ildız Bond Metal Kiremitleri Bin Kere Kiremit.
 Ildız Yüklenim İnş.san.ve Tic.ltd.şti. Logosu

Ildız Yüklenim İnş.san.ve Tic.ltd.şti.

Tel: 0212 518 02 00  Gsm: 0533 811 69 02

Ildız Bond Metal Kiremitleri Bin Kere Kiremit.

Çelik Sac,eşsiz Koruma Sağlamak Üzere Alttan 2,üstten 5kat Çeşitli Maddeile Kaplanmıştır:

 Ildız  Bond Metal Kiremitleri Bin Kere Kiremit.
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 4120
İlan No: 141194
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Ildızbond metal kiremitleri, astarlı çelik levha geleneksel kiremit şeklinde preslendikten sonra, mineral dolgulu akrilik tabaka ile kaplanır. Bu tabakanın üzerine taş granüller uygulanır ve en son şeffaf akrilik tabaka ile kaplanır.

Dekoratif yüzeylere uyan ek bitiş elemanları istek üzerine sağlanabilir. Ildızbond kiremit ve aksesuarlarının şekil ve boyutları aşağıda verilmiştir.

Ildızbond kiremit ve aksesuarlarının kesim ve bükümleri için bükücü, giyotin ve teneke makası gibi alet edevatları piyasadan temin etmek mümkündür.

Ildızbond kiremitleri 50 mm boyunda, 2,5 mm çapında sıcak daldırma yöntemi ile galvanizlendikten sonra özel boyalar ile boyanarak korozyona karşı güçlendirilmiş IldlzBond çivileri ile monte edilir. Aksesuarların montajında ise aynı özelliklerde 30 mm boyunda çiviler kullanılır.

Aksesuar montajından sonra çivi başlarının kapatılmalarında ve gerekli görülen diğer yerlerde kullanılmak üzere özel kopolimerlerden ve aynı renklerde doğal taş granüllerden oluşan rötuş takımı kullanılır.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: metal  kiremit  panel  inşaat  çatı  kaplama  izolasyon  düzlevha  çivi  mahya  sac  taş  granülkaplı  doğaltaş