Mobilya Dekorasyon

Büyük Boy Hacamat Kupası Adedi 2.00tl

Büyük Boy Hacamat Kupası Adedi 2.00tl

Sağlık / İstanbul
Yetkili: İstanbul Hacamat NetTelefon: 0538 510 28 28  Gsm: 0531 616 28 28

Büyük Boy Hacamat Kupası Adedi 2.00tl

istanbul, hacamat, kupa, terapi, terapisi, hacamat set, hacamat kupa, haccam, haccame, sülük, kan alma, kan verme, hacamatın faydaları, ne zaman hacamat olunur, hacamat hicri, hicri, sünnet, sağlık, kanser, bel ağrısı, romatizma, tansiyon, sinüzit, m

 Büyük Boy Hacamat Kupası  Adedi 2.00tl
Fiyat:2TL
Kategori: Sağlık
İlan Tarihi: 16.08.2013
Yetkili: İstanbul Hacamat Net
Adres: Doganevler cd. tepeüstü ümraniye
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:BÜYÜK BOY HACAMAT KUPASI

ADEDİ 2.00TL

HACMATIN FAYDALARI
Hacamatın faydaları çoktur her hastalığın bedende belirli noktaları vardır bu noktalardan hacamat yapıldığı takdirde kişiye fayda sağlar.
Hacamat olmak; delilik, cüzzam, gece körlüğü, alaca, başağrısı, diş, göz, kulak gibi hastalıklara ve daha birçok hastalığa şifadır. Bunlardan bazılarını "Hacamatla şifa bulabilecek hastalıklar" başlığı altındaki sayfamızda bulabilirsiniz.
Hacamat 70 hastalığa şifadır. Bunlardan bazıları; Migren, Sinüzit, Yüksek tansiyon, cüzzam, delilik, alaca hastalığı, kısırlık ve daha bir çok hastalık. Kanser olup ameliyat olması gereken bir kişide, hacamattan sonra kanser kütlesinin yok olduğu görülmüştür. Hacamatta kanser''den kısırlığa kadar birçok hastalığa şifa vardır.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: istanbul   hacamat   kupa   terapi   terapisi   hacamat set   hacamat kupa   haccam   haccame   sülük   kan alma   kan verme   hacamatın faydaları   ne zaman hacamat olunur   hacamat hicri   hicri   sünnet   sağlık   kanser   bel ağrısı   romatizma   tansiyon   sinüzit