Mobilya Dekorasyon

Çekmeköy Korniş Takma Korniş Montajı Ustası

Çekmeköy Korniş Takma Korniş Montajı Ustası

Perde Korniş Montaj Ustası / İstanbul
Yetkili: Tesisatçı Emin UstaTelefon: 0216 415 20 58  Gsm: 0533 505 88 58

Çekmeköy Korniş Takma Korniş Montajı Ustası

çekmeköy perde montajı, çekmeköy perde montaj ustası, çekmeköy korniş montajı, çekmeköy korniş montaj ustası, çekmeköy pencere perde montajı ustası, çekmeköy pencere kornişi ustası, çekmeköy pencere perde korniş montajı ustası, korniş montajı, korniş takma ustası

Çekmeköy Korniş Takma Korniş Montajı Ustası
Fiyat:0TL
Kategori: Perde Korniş Montaj Ustası
İlan Tarihi: 5.1.2020 12:52:49
Yetkili: Tesisatçı Emin Usta
Adres: Yukarı Dudullu Kartalbaba Sokak No:11/5 Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Çekmeköy Korniş Takma Montaj Ustası
Çekmeköy Korniş montajı ustası Çekmeköy pencere kornişi takma, Çekmeköy ve İstanbul Anadolu yakasında hizmet veriyor. Korniş montajı veya diğer perde sistemlerinin montaj işlerini yaptırmak için şimdi telefon edebilirsiniz. Kaç metre korniş lazımsa malzemeleri getiriyoruz ve yapılan metraj kadar korniş ücreti alıyoruz. Çekmeköy Korniş Montaj ustası aynı zamanda eski kornişlerinizi söküp yeni korniş montajı hizmeti de vermektedir. Plastik kornişler zamanla özelliğini kaybedip kırıldığı için değiştirilmesi gerekiyor.

Çekmeköy Korniş Montajı ve Çekmeköy Korniş Takma

Korniş, tül ve kumaş perde asmak amacıyla kullanılan perde rayı profilidir. Perdenin asılacağı kornişin kalitesi, modeli, çeşidi ve montajı son derece önemlidir. Doğru ve kaliteli korniş deneyimli, işini bilen ustalar tarafından monte edildiği taktirde uzun yıllar sorunsuzca kullanılabilir. Böylelikle ev ekonomisinde de uzun vadede tasarruf sağlanır.

Düz PVC kornişler, dekoratif kornişler her türlü korniş çeşitlerinin montajını yapıyoruz. Kartonpiyerli PVC kornişler kullanarak çok daha güzel görünüm elde edebilirsiniz. Çekmeköy korniş Perde montaj ustası bir telefon ile hizmetinizde. Çekmeköy Korniş montaj ustası servisimize bugün ya da yarın ya da istediğiniz gün için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

İlana Özel İletişim Bilgileri

Çekmeköy Korniş Takma Korniş Montajı Ustası

Web Sitesi: Tesisatçı Ustası
Kategori: Perde Korniş Montaj Ustası
İçerik Sayfası: Çekmeköy Korniş Takma Korniş Montajı Ustası
Kodu: 4559
Tesisatçı Emin Usta


Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: çekmeköy perde montajı   çekmeköy perde montaj ustası   çekmeköy korniş montajı   çekmeköy korniş montaj ustası   çekmeköy pencere perde montajı ustası   çekmeköy pencere kornişi ustası   çekmeköy pencere perde korniş montajı ustası   korniş montajı   korniş takma ustası