Mobilya Dekorasyon

Dizayn Alçıpan Dekorasyon Esenyurt Alçıpan Esenyurt Kartonpiyer

Dizayn Alçıpan Dekorasyon Esenyurt Alçıpan Esenyurt Kartonpiyer

alçıpan dekorasyon ustası / İstanbul
Yetkili: nazmi yılmazTelefon: 05367901077_05384244523  Gsm: 05367901077_05384244523

Dizayn Alçıpan Dekorasyon Esenyurt Alçıpan Esenyurt Kartonpiyer

alçıpan,kartonpiyer,kemer,göbek,bölme duvar,ışık bandı,gizliışık,yağlı boya,alçı sıva,saten boya plastik boya,parke,fayans,kalebodur,niş,tv ünitesi,desenli boya,duvar kağıdı,doğalgaz,bütün tadilat işleri

 Dizayn Alçıpan Dekorasyon Esenyurt Alçıpan Esenyurt Kartonpiyer
Fiyat:İletişime geçiniz.
Kategori: alçıpan dekorasyon ustası
İlan Tarihi: 14.02.2013
Yetkili: nazmi yılmaz
Adres: yenikent mah ozanlar cad 461 somk .esenyurt istanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:
Misyonumuz

Sektöründe usta elleriyle, hünerlerini büyük bir titizlik ve kalite anlayışıyla icra etmek; ehliyetli kadromuz ile İstanbul piyasasında alçı dekorasyon alanında aranan firma olmak.

Eğitim ile becerilerimize gelişen teknolojiyide ekleyerek kalite bilincimizi arttırmak.

Vizyonumuz

dizayn alçıpan Dekorasyon” müşterilerinin problemlerini doğru olarak algılayıp ve uzman kadrosuyla en doğru çözümü bulup en kısa süre içinde uygulayarak müşteri memnununiyetini kazanır.

Firma çalışanlarımızın eğitim ve öğrenimleri çıraklıktan bugüne gelen profesyonel ustalık tecrübesiyle bütünlenmiştir.. Gerek yaşam merkezlerinizi gerekse işyerlerinizi gelişen teknolojiye ayak uydurarak harika mekanlara dönüştürüyoruz.

Kalite Politikamız

Bizdizayn alçıpan Dekorasyon olarak öncelikle işimizde kaliteyi, eserlerimizde modern hayatın çizgilerini yansıtmayı ve müşteri memnuniyetini, güvenini firma prensibi olarak birinci sırada tutmaktayız.

Firma olarak farkımız başladığımız işleri taahhüt edilen süre içinde kaliteyi, modern bakış açısının getirdiği en güzel sanatsal çizimleri harmanlayarak müşterilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmektir.

İşlerinizi bir kez yapmak değil, gerek kalite gerekse sizi doğru anlamış olmanın getirdiği siz müşterilerimizin beğenisini kazanarak yeni projelerinizde tekrar sizinle çalışabilmektir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: alçıpan  kartonpiyer  kemer  göbek  bölme duvar  ışık bandı  gizliışık  yağlı boya  alçı sıva  saten boya plastik boya  parke  fayans  kalebodur  niş  tv ünitesi  desenli boya  duvar kağıdı  doğalgaz  bütün tadilat işleri