Mobilya Dekorasyon

Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri

Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri

İlan Vermek İstiyorum / İstanbul
Yetkili: ÜRÜN SİSTEMLERİTelefon: +90 212 427 06 76  Gsm: +90 532 553 57 29

Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri

evsel arıtma sistemleri, endüstriyel arıtma sistemleri, gri dönüşüm sistemleri

 Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri
Fiyat:1400TL
Kategori: İlan Vermek İstiyorum
İlan Tarihi: 08.04.2013
Yetkili: ÜRÜN SİSTEMLERİ
Adres: Alibeyköy Mh. Namık Kemal Cd. Dutluk Sk. No:6/2 Eyüp
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Amerikan teknoloji ‘reverse osmosis ‘ yöntemiyle, musluk suyundan ‘ideal içme suyu ‘ üreten profesyonel bir sistemdir. System Water berrak, kötü koku ve tat içermeyen, klor kokmayan, yumuşak, dengeli mineral yapısına sahip, mikroplardan arındırılmış, içimi lezzetli, hem de ekonomik ve zahmetsiz, yani ‘ideal içme suyu’ üretir.
Suyun molekül düzeyinde filtre edilerek özüne dönüştürüldüğü en gelişmiş arıtma teknoloji sidir. Bu yöntemle deniz suyundan, kuyu suyundan ve içilemeyecek nitelikte şehir sularından ‘ideal içme suyu’ elde edilebilir.
Basınçlı su, gözenekleri milimetrenin 10 milyonda birinden daha küçük olan membran filtreden geçirilerek ayrıştırılır. Suda bulunan çözünmüş maddelerin 90’ından fazlası, mikroorganizmalar ve zararlı maddelerin tamamı dışarı atılarak, sağlıklı mineral yapısıyla suyun özü elde edilir. Yani ‘gerçek’ su. Membran filtre modülünün bir su girişi, iki su çıkışı bulunur. Basınç sayesinde membran gözeneklerinden geçebilen su arıtılmış su çıkışından, geçemeyen karışımlı su ise atık su çıkışından atılır. Sisteme 10 litre su girerse bunun yaklaşık yarısı içinde bulunan karışım ve tüm zararlı maddelerle dışarı atılır, kalan yarısı içinde bulunan karışım ve tüm zararlı maddelerle dışarı atılır kalan yarısı ise sistemde toplanır.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: evsel arıtma sistemleri   endüstriyel arıtma sistemleri   gri dönüşüm sistemleri