Mobilya Dekorasyon

Fiza Parke - Sistre Cila Uygulaması

Fiza Parke - Sistre Cila Uygulaması

İlan Vermek İstiyorum / İstanbul
Yetkili: ziya çayTelefon: 02126090323  

Fiza Parke - Sistre Cila Uygulaması

parke, sistre cila, parkeci, lamine parke sistre, trio sistre cila, istanbul parke sistre, fulya parke sistre cila, mecidiyeköy parke sistre cila, şişli parke sistre cila, beşiktaş parke sistre cila, sarıyer parke sistre cila, zekeriyaköy parke sistre cila, kemerburgaz parke sistre cila, beylikdüzü parke sistre cila, bahçeşehir parke sistre cila, florya parke sistre cila, yeşilköy parke sistre cila, başakşehir parke sistre cila, halkalı parke sistre cila, silivri parke sistre cila, çatalca parke sistre cila

 Fiza Parke - Sistre Cila Uygulaması
Fiyat:İletişime geçiniz.
Kategori: İlan Vermek İstiyorum
İlan Tarihi: 24.05.2013
Yetkili: ziya çay
Adres: Eski Edirne Asfaltı no:359/c Bayrampaşa
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:PARKE SİSTRE CİLANIZI NEDEN BİZE YAPTIRMALISINIZ? -Tozu çeken sistre makinaları kullanıyoruz. -Lamine parkeleriniz için paletli makina ve TRİO gönderiyoruz. -Uzun boy parkeleriniz için paletli makina ve TRİO gönderiyoruz. -Biz camcila yerine, çift kompenatlı, yoğun trafik ve su bazlı cila tavsiye ediyoruz. -Cila çeşitlerimiz, VERMEİSTER, LOBA, SAYERLACK, SİLVA cila -Parkeyi iyi bilen ona göre zımpara ve cila uygulayan deneyimli usta kadromuzla hizmet vermekteyiz.

FİZA PARKE - İŞİN UZMANI

www.fizayapi.com TEL:02126090323 – 05324042577

LAMİNE PARKE SİSTRESİ NASIL YAPILIR?
Lamine parkeler fabrikadan ultra viole cilalı olarak evlerinize yapılır, zamanla çizilen yıpranan lamine parkeler bakıma ihtiyaç duyar, bunu profosyenel makina ve ustaya yaptırmadınız takdirde balans izi, zımpara izi, oyukluklar, ışık yansımaları gibi çeşitli sorunlarla karşılarşırsınız.Lamine parke ilk iki kat zımparası iyi bir sistre makinası ile yapılmalıdır ama bu yeterli değildir son kat silim hataları gideren TRİO makina ile yapılmalı ve cila işlemine geçilmelidir.

LAMİNE PARKE CİLASI NASIL YAPILIR?
Zımparalanma işlemi yapıldıktan sonra, ağaca uygun cila seçilmeli mat, parlak, su bazlı, yoğun trafik, ekolojik cilalardan biri tercih edilmeli cila seçimine göre daha önceden dolgu verniği vurulmalı, yumuşak parke rulosu ile 2 kat veya 3 kat cila parkeye uygulanmalıdır.

PARKE'' DE MÜKEMMEL GÖRÜNÜM İÇİN BİZİ ARAYINIZ TEL:02126090323 – 05324042577

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: parke   sistre cila   parkeci   lamine parke sistre   trio sistre cila   istanbul parke sistre   fulya parke sistre cila   mecidiyeköy parke sistre cila   şişli parke sistre cila   beşiktaş parke sistre cila   sarıyer parke sistre cila   zekeriyaköy parke sistre cila   kemerburgaz parke sistre cila   beylikdüzü parke sistre cila   bahçeşehir parke sistre cila   florya parke sistre cila   yeşilköy parke sistre cila   başakşehir parke sistre cila   halkalı parke sistre cila   silivri parke sistre cila   çatalca parke sistre cila