Mobilya Dekorasyon

Kampanya Vitoclima 100s Salon Tipi Split Klima Salon Tipi Klima

Kampanya Vitoclima 100s Salon Tipi Split Klima Salon Tipi Klima

Kombi Servisi / İstanbul
Yetkili: ISIMAK TESİSAT SAN VE TİC LTD ŞTİTelefon: 05337032821  

Kampanya Vitoclima 100s Salon Tipi Split Klima Salon Tipi Klima

salon klima, salon tipi klima, trifaze klima, monafaze klima, daikin klima, airfel klima, vitoclima salon tipi split klima

Kampanya Vitoclima 100s Salon Tipi Split Klima Salon Tipi Klima
Fiyat:0TL
Kategori: Kombi Servisi
İlan Tarihi: 1.03.2022 21:46:53
Yetkili: ISIMAK TESİSAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
Adres: fulya mah mehmetçik cad no:8b mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:

KAMPANYA Vitoclima 100-S Salon Tipi Split Klima

Salon Tipi klima iç mekan olarak özellikle ofis, mağaza ve restoranlarda kullanımı ile ortamın ısıtılması, soğutulması ve iklimlendirilmesi için en doğru seçeneklerden biridir.

Ancak satın alacağınız salon tipi klimadan iyi bir performans almanız ve sorun yaşamamanız için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır.

Her şeyden önce cihaz, güvenliği ve işletim performansının güvencesi olarak, kaliteli malzemelerden akıllıca tasarlanmış ve modern yöntemlerle, uluslararası kalite standartlarına göre üretilmiş olmalıdır.

Salon tipi klima alımında satışa sunulan ürünün uluslararası yüksek standartlara uygun olması başta güvenlik ve ısıtma/soğutma performansı olmak üzere pek çok konuda kullanıcı için bir garantidir.

Tercih edilen markanın ülke çapında – her biri konusunda uzman olan – projelendirme ekibi ve teknik servis ağının olması şarttır.

Dünyanın önde gelen ısı tekniği çözümleri üreten firmalardan biri kabul edilen Viessmann, salon tipi klimalarda da bütün bu kriterlere uygun, en modern ve verimli çözümler sunar.



Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: salon klima   salon tipi klima   trifaze klima   monafaze klima   daikin klima   airfel klima   vitoclima salon tipi split klima