Mobilya Dekorasyon

Konya Oto Kiralama Havaalanı Teslim Ve Özel Araçlar

Konya Oto Kiralama Havaalanı Teslim Ve Özel Araçlar

Konya Oto Kiralama / Konya
Yetkili: KONYA PASHA RENT A CARTelefon: 0332 320 17 76  Gsm: 0532 224 64 06

Konya Oto Kiralama Havaalanı Teslim Ve Özel Araçlar

araç kiralama, pasha rent a car, rent a car, ucuz araç, modelli araç kiralama, konya oto kiralama

 Konya Oto Kiralama Havaalanı Teslim Ve Özel Araçlar
Fiyat:1TL
Kategori: Konya Oto Kiralama
İlan Tarihi: 22.12.2012
Yetkili: KONYA PASHA RENT A CAR
Adres: VATAN CAD. BABALIK MAHALLESİ 22/E SELÇUKLU
Şehir: Konya
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Globalleşen dünyanın globalleşen ihtiyaçları, günümüzde araç kiralamayı hayatımızın bir parçası haline getirmektedir. Gerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız 0 - 3 yaş civarında olup kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır.
PASHA Rent A Car Gerek şoförlü, gerekse soförsüz kiralayabileceğiniz araçlarıyla, bütün hizmetlerimizde olduğu gibi ekstra temizlik ve konforu bulacaksınız. Bireysel oto kiralama kiralama hizmeti veren firmamız, şirketinizin araç ihtiyacını özel sigorta seçenekleri ve size uygun şartlarla sunmaktadır..
Prensiplerimiz işimizi bir bütün olarak tüm detayları ile mükemmel yapmak. Müşterilerimizi koşulsuz memnun etmek, kendimizi ve ekibimizi sürekli geliştirmek, Firmamızın prestij ve itibarını sürekli yüceltmek kurumsal prensiplerimizdir.

Görevimiz dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmaktır.

Amacımız hızla büyüyen araç kiralama sektöründe, kaliteli hizmeti uygun fiyat seviyesi ile birleştirerek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, lider marka olmaktır.
Bize telefon, faks veya eposta ile anında ulaşabilirsiniz. Sizin ve misafirlerinizin güvenli, konforlu hizmet alabilmesi için insan sevgimiz, tecrübemiz, güleryüzlü ve işinin ehli elemanlarımızla 24 saat hizmetinizdeyiz.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: araç kiralama   pasha rent a car   rent a car   ucuz araç   modelli araç kiralama   konya oto kiralama