Mobilya Dekorasyon

Ozonlu Zeytinyağı Mucize Ürün

Ozonlu Zeytinyağı Mucize Ürün

Mikrofiber Mft Nano Ürünleri / Aydın
Yetkili: safiye çırakTelefon: 02565129660  Gsm: 05393678082

Ozonlu Zeytinyağı Mucize Ürün

ozonlu, zeytinyağı,mucize ürün

 Ozonlu Zeytinyağı Mucize Ürün
Fiyat:50TL
Kategori: Mikrofiber Mft Nano Ürünleri
İlan Tarihi: 25.11.2013
Yetkili: safiye çırak
Adres:
Şehir: Aydın
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Ozonlu zeytinyağı, uygulandığı bölgede yüksek oksijen sağlayarak, hücre aktivitesini arttırır ve toksinlerin atılmasında yardımcı olur.Ozon (O3), bilinen en etkili mikrop öldürücü ve koku gidericidir. Sedef, egzama, yanıklar, kesikler, yatak yaraları, tüm mantar enfeksiyonları, akne, kundak isilikleri , kepek ve kafa derisi problemleri, su çiçeği yaraları, siğiller, jinekolojik enfeksiyonlar, ürtiker(kurdeşen),selülit problemlerinde etkilidir.Saç kökü hücrelerini canlandırır, dökülmelere karşı koruyucu etkisi vardır. Ozonlu zeytinyağı içerdiği ozon sayesinde, deri hücrelerinin canlanmasını , güçlenmesini cildin parlak ve bebeksi görünmesini sağlar. Düzenli kullanımda selülitli bölgelerde iyileşme yapar.Kilo vermek isteyenler spordan önce ve evde terleyecek aktivitelerden önce incelmek istedikleri bölgelere sürebilirler, incelmeyi kolaylaştıracaktır.
Uygulama:Temizlenmiş cilde, problemli bölge üzerine sabah ve akşam dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanır.Banyo sonrası vücudun her bölgesine sürülebilir,rahatlatır,tenin kuruluğunu emer.
İçerik:Sızma zeytinyağı,O3, Miktar: 100 ml Pompalı ve vakumlu sağlıkılı cam şişede kullanımı rahat.
Ürünler için uyarı: Çocukların ulaşamayacağı bir yerde ve ambalajında saklayınız, hassas ciltlerdeki kullanımda özel itina gösteriniz, serin ve kapalı konumda muhafaza edilmelidir, sadece haricen kullanılır, son kullanım tarihi ambalaj açıldıktan sonra 1 yıl,açılmadan 2 yıl, doğaya dönüşümlü ambalaj kullanılmıştır.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: ozonlu   zeytinyağı  mucize ürün