Mobilya Dekorasyon

Pendc Veri Merkezi Data Center Solutıons

Pendc Veri Merkezi Data Center Solutıons

İlan Vermek İstiyorum / Bursa
Yetkili: pendc data centerTelefon: 02243220000  Gsm: 02243220000

Pendc Veri Merkezi Data Center Solutıons

ihtiyaca özel sistem kurulumu, sunucu sanallaştırma, cloud sunucu, dedicated sunucu, kabin kiralama, colocation, ayrılmış alan, yedekleme hizmeti, fkm hizmeti, lisans kiralama hizmeti,

 Pendc Veri Merkezi Data Center Solutıons
Fiyat:0TL
Kategori: İlan Vermek İstiyorum
İlan Tarihi: 2.08.2021 10:31:59
Yetkili: pendc data center
Adres: Ovaakça Eğitim Mahallesi İstanbul Caddesi No:750 Osmangazi/Bursa
Şehir: Bursa
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:

Dijitale PenDC ile Bağlanın!

20 yıldır süren yazılım ve veri hizmeti/internet teknolojileri sektöründe, aktif olarak çalışmalarımızda kendi verilerimizi tutmakla başlayan yolculuğumuza, sizlerin de verilerini korumak ve barındırmak için, PenDC’yi hayata geçirdik. Sizlere daha güvenilir ve kesintisiz hizmet verebilmek için, deneyimli kadromuz ile uygun maliyetlerle çok iş yapabilmeyi amaç edindik.

Müşterilerimizin veri güvenliği ve veri sürekliliği bizler adına önemli olduğundan, yedekliliğin yedekliliği yapısını oluşturup farklı lokasyonlarda felaket senaryolarını baz alarak veri hizmeti alanında büyük adımlar attık.

5800 m2 lik alanımızda 3 farklı lokasyondan beslenen fiber altyapıya ve Tier 3+ sertifikası uyumluluğunda veri merkezi inşa ettik.

Üç farklı lokasyondan beslenen fiber altyapımız , son teknolojilere uygun kesintisiz güç kaynakları ve jeneratör sistemleri ile sizlere %99.9 uptime özelliği sunmaktayız.

Teknik özelliklerimizi uzman kadromuz ile birleştirerek satış öncesi ve sonrasında 7/24 (teknik hesap yöneticisi) desteğimiz ile müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına buradayız.

Hizmetlerimiz

-İhtiyaca Özel Sistem Kurulumu,

-Sunucu Sanallaştırma,

-Cloud Sunucu,

-Dedicated Sunucu,

-Kabin Kiralama,

-Co-Location,

-Ayrılmış Alan,

-Yedekleme Hizmeti,

-FKM Hizmeti,

-Lisans Kiralama Hizmeti,


Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: ihtiyaca özel sistem kurulumu   sunucu sanallaştırma   cloud sunucu   dedicated sunucu   kabin kiralama   colocation   ayrılmış alan   yedekleme hizmeti   fkm hizmeti   lisans kiralama hizmeti