Mobilya Dekorasyon

Sırt Kapitoneli Şık C Cafe Chester Sedir

Sırt Kapitoneli Şık C Cafe Chester Sedir

Dekoratif Mobilyalar / İstanbul
Yetkili: BYCADDE®Telefon: 0216 314 5022  Gsm: 0555 004 5022

Sırt Kapitoneli Şık C Cafe Chester Sedir

ofis tasarımları, ofis mobilyalar, özel ofis mobilyaları, özel ofis tasarımlar, dekoratif koltuk, dekoratif mobilya, özel tasarımlar, özel mobilya tasarımları, özel koltuk tasarımları, c chester cafe sedir, chester sedir

Sırt Kapitoneli Şık C Cafe Chester Sedir
Fiyat:0TL
Kategori: Dekoratif Mobilyalar
İlan Tarihi: 9.5.2019 21:29:31
Yetkili: BYCADDE®
Adres: Kartalbaba Sokak No:11, Yukarı Dudullu, Ümraniye/İSTANBUL (Modoko altı)
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Modern tasarıma sahiptir, lüks görünümü ile işletmenize değer katar. Aynı zamanda 32 DNS, 35 DNS gibi zevkinize uygun sertliklerde sünger ile üretiyoruz. Süngerler birinci sınıf kalitedir, uzun yıllar çökme yapmaz konforunu kaybetmez. İskelet aksamı fırınlanmış gürgen ağacından meydana gelmiştir, ömürlük iskelete sahiptir.
Koltuğu istediğiniz ölçülerde üretiyoruz. Modelde değişiklik ya da bambaşka bir projeniz varsa onunda üretimini yaparız. Sıfırdan projelerinize kalıp oluşturur, numune yapar ve seri olarak üretiriz.
Toplu siparişlerinizi size belirtilen sürede tamamlanır. Karteladan beğendiğiniz renk ve desende kumaş ile döşeme yaparız. Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

İlana Özel İletişim Bilgileri

Sırt Kapitoneli Şık C Cafe Chester Sedir başlıklı bu ilan Bycadde İç Mimarlık web sitesinden yollanmıştır.
Dekoratif Mobilyalar kategorisinde Sırt Kapitoneli Şık C Cafe Chester Sedir başlık altında listelenmektedir.
Orjinal kodu: 1469 bu kodu ile birlikte iletişim bilgilerini kullanarak yetkililerine sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: ofis tasarımları   ofis mobilyalar   özel ofis mobilyaları   özel ofis tasarımlar   dekoratif koltuk   dekoratif mobilya   özel tasarımlar   özel mobilya tasarımları   özel koltuk tasarımları   c chester cafe sedir   chester sedir