Mobilya Dekorasyon

Soft Modern Yataklı 3 Lü Kanepe Üretimi

Soft Modern Yataklı 3 Lü Kanepe Üretimi

Yataklı Koltuk Modelleri Üretim, Tekli Modelleri / İstanbul
Yetkili: Tuncer Koltuk DöşemeGsm: 0538 835 82 06

Soft Modern Yataklı 3 Lü Kanepe Üretimi

soft yataklı kanepe üretimi, modern yataklı kanepe modeller, modern yataklı tekli koltuk üretimi, yataklı kanepe üretimi

Soft Modern Yataklı 3 Lü Kanepe Üretimi
Fiyat:0TL
Kategori: Yataklı Koltuk Modelleri Üretim, Tekli Modelleri
İlan Tarihi: 28.2.2020 06:17:50
Yetkili: Tuncer Koltuk Döşeme
Adres: Natoyolu Caddesi, Çam Sk. No: 40 (Modoko) Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:MODERN YATAKLI KOLTUK MODELLERİ VE YATAKLI TEKLİ KOLTUK ÜRETİMİ MODOKO ALTINDA BULUNAN KİŞİYE ÖZEL KOLTUK ÜRETİM ATÖLYEMİZDEN ÇALIŞMALAR Tuncer Koltuk Döşeme Koltuk Ölçüler (İstenilen ölçülerde yapılır. Evinizden ölçü alınır.) Detaylar: İstenilen renklerde kumaş ve deri seçenekleri, özel ölçüler, istenilen adetlerde üretilir.
Yataklı modern kanepe üretim ve tekli koltuk modelleri ve uzanma tekli yataklı koltuk atölyemizde üretilir. istenilen kanepe yataklı koltuk ve uzanma koltuk üretimi otel tekli modelleri ve ayrıca dinleme koltuk tekli koltuk modelleri, deri ve kumaş seçenekleri Yataklı kanepe koltuk üretimi için üretimi, Yataklı tekli koltuk ve modern yataklı kanepe üretilir. Modern Yataklı Kanepe modelleri üretimi, az yer yer kaplamayacak ve şık bir tasarımı ile uzanma koltuk olarak evinizde kullanım için kullanışlıdır.
MODERN YATAKLI KOLTUK ÜRETİMİ, YATAKLI TEKLİ KOLTUK ÜRETİMİ
İsteğe göre oteller ve mimarlara özel çalışma toplu sipariş uygulanır. için talep üzerine yataklı tekli koltuk üretimi ve alıp dinleme koltuk imalatı yapmaktayız. Son derece rahat ve modern görünen yataklı tekli ve yataklı üçlü kanepe koltuk ve kullanan yüzlerce otel ve mimarlara kişiye özel müşterimizden birisi de siz olun. Yataklı Modern Kanepe Üretimi ihtiyaçlarınızda yanınızdayız.
Tuncer Koltuk Döşeme koltuk

İlana Özel İletişim Bilgileri

Soft Modern Yataklı 3 Lü Kanepe Üretimi

Web Sitesi: Tuncer Koltuk Döşeme
Kategori: Yataklı Koltuk Modelleri Üretim, Tekli Modelleri
İçerik Sayfası: Soft Modern Yataklı 3 Lü Kanepe Üretimi
Kodu: 5013
Tuncer Koltuk Döşeme


Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: soft yataklı kanepe üretimi   modern yataklı kanepe modeller   modern yataklı tekli koltuk üretimi   yataklı kanepe üretimi