Mobilya Dekorasyon

Tüyleri Azaltan Çıkmasını Geciktiren Bitkisel Jel

Tüyleri Azaltan Çıkmasını Geciktiren Bitkisel Jel

İlan Vermek İstiyorum / Aydın
Yetkili: safiye çırakTelefon: 0256 512 96 60  Gsm: 0539 367 80 82

Tüyleri Azaltan Çıkmasını Geciktiren Bitkisel Jel

tüyleri azaltan tüy dökücü, tüy dökücü bitkisel jel, tüy dökücü bitkisel krem

 Tüyleri Azaltan Çıkmasını Geciktiren Bitkisel Jel
Fiyat:60TL
Kategori: İlan Vermek İstiyorum
İlan Tarihi: 24.05.2013
Yetkili: safiye çırak
Adres: aydın
Şehir: Aydın
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Tanımlama:Vücut bakım kremi, yüz ve bikini bölgesi bacaklar koltuk altı dahil olmak üzere vücudun her bölgesinde kullanılır. Lazer,epilasyon, sir ağda, ip veya cımbız gibi ,kökünden alınan yöntemlerden hemen sonra güvenli bir şekilde kullanılır. Ağda sonrası oluşan sivilceler, tahrişler,kızarmalara karşı cildi besler. Tüy büyümesini azaltacağı gibi, kıl dönmelerine karşıda iyi bir koruyucudur. Deriyi sıkılaştırıcı ve nemlendirici özelliğinden dolayı uygulama sonrası pürüzsüz bir cilt oluşmasına yardımcı olur. Sürmesi kolay, yağlı olmayan, çabuk emilen ve ciltte herhangi bir kalıntı bırakmayan özelliğe sahiptir. Ürün bitkisel olup tahriş ve alerjik durumlar yaşanmamıştır. 2 yıldır müşteri memnuyetiyle birlikte piyasadadır.
Kullanımı:Tüylü bölge lazer,epilasyon, sir ağda, ip veya cımbız gibi yöntemlerle kökten temizlendikten sonra hemen ürün sürülür. Aynı işlem 5 dakika aralarla 2 defa daha tekrarlanır. Bu İşlemlerden 2-3 dakika sonra cildiniz temiz ve pürüzsüz hale gelir. Yıkanmasına gerek yoktur.Kullanım rahatlığı ürün memnuniyeti kesindir.Tüyün alınmasından sonra anında işlem tamamlandığı için unutulmuyor.Düzenli kullanım yapılırsa, maksimum fayda görülür, düzenli kullananlardan firma teşekkür almaktadır. Yeni almaya başlayan genç kızlarımızın tüylerin kökleri kuvvetlenmeden, tüyler siyahlanmadan ürünü kullanmaları çok faydalıdır.
İçerik:Plant Blend Exract, Cetanol, Cetrimenino Chloride, Tiazoline, Capriylic Capric gliseryde, Gliserin, Parfüme, Methyl Parapen, de iyonize water,80 ml
1. ürün 60 tl 2.ürün 110 tl

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: tüyleri azaltan tüy dökücü   tüy dökücü bitkisel jel   tüy dökücü bitkisel krem