Mobilya Dekorasyon

Aidatsız Araç Takip Sistemine Şimdi Sahip Olun Extra Faturalardan Kurtulun
 Met-su Güvenlik Kamera Alarm Araç Takip Sistemleri Logosu

Met-su Güvenlik Kamera Alarm Araç Takip Sistemleri

Tel: 05424029413  Gsm: 05412631562

Aidatsız Araç Takip Sistemine Şimdi Sahip Olun Extra Faturalardan Kurtulun

Sabit Ücret Ödemeden Fatura Kaç Lira Gelecek Korkusu Yaşamadan Hizmet Bedeli Ödemeden Tek Gps Takip Sistemi

 Aidatsız Araç Takip Sistemine Şimdi Sahip Olun Extra Faturalardan Kurtulun
Fiyat:240$
Görüntüleme: 5694
İlan No: 16138
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:GPS ARAÇ TAKİP SİSTEM BİLGİSİ
Günümüz de kullanıcılara sunulan onlarca araç takip sistemi onlarca değişik fiyat olması, pek doğaldır ki tercih konusunda tüketiciyi zora sokmaktadır.Şu an tüm dünya da ve Türkiye de araç takip sistemleri pazarlayan firmalar , aylık belli bir harita bedeli adı altında aidat almakta (bu aidat 5 Euro ile 15 $ Arasında değişmektedir) ve yine kullanıcıları çok uzun vadelerde sorumluluk altında bırakacak abonelik sözleşmesi imzalatmaktadırlar.Yani kullanıcı hem abone olacak hem aidat ödeyecek hem de Gsm faturası olarak 9-12 TL arasında bir faturayı da Gsm operatörüne ödeyecektir.Bu yıllarca sürecektir…

Yukarıda izah ettiğimiz sistemin dışında ne dünya da ne de Türkiye de Aidat ve abonelik sözleşmesi imzalamanıza ihtiyaç olmayan bir sistem yoktur. Bunu iddia ile söylüyoruz.
Tüm bu sistemlerden farklı olarak;
İnternet bağlantısı üzerinden x firmanın araç takip merkezine şifre ile bağlanarak, kendi araçlarınızı o sunucudaki yazılım ve haritada aidat ödeyerek takip edeceğinize, Otokontrol Gps sistemi ile size araç takip yazılımımızı ve Gsm data bağlantı modemimizi verip sizin bilgisayarınızı küçük bir araç takip merkezi haline dönüştürüyoruz.Böylece kimseye bağlı olmadan kendi araçlarınıza kendiniz ulaşıp, veri alış verişinde bulunup, Google Earth haritası üzerinde araçlarınızın nokta tespitini ve rapor kontrollerini yapabiliyorsunuz.Böylece Aidat vermekten ve yarın ne olacağını bilmediğiniz sözleşmeleri imzalamaktan kurtuluyorsunuz…

Sistem tamamen size teslim edilecektir. gsm data bağlantı modemi ve içindeki sim kart vasıtası ile araçlara direk bağlantı kurabileceğinizden dolayı herhangi bir abonelik sözleşmesi de yapmıyorsunuz.

Otokontrol GPS tamamen kapalı devre sadece size ait ilk ve tek sistemdir. Tasarımı ve Üretimi Türkiye de olan 2 yıl garantisi olan arıza durumun da bire bir değişim yaptığımız, Siemens , U-blox ve Microchip ürün desteğiyle hazırlanan uzun yıllar kullanacağınız bir sistemdir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: fatura  sabit ücret  güncelleme  navigasyon  oto   alarm  oto alarm  oto güvenlik