Mobilya Dekorasyon

Alo Böcek Damla İlaçlama Kuruluşudur.
 Bahçelievler Böcek İlaçlama 480 19 14 Logosu

Bahçelievler Böcek İlaçlama 480 19 14

Tel: 0544 483 39 83  Gsm: 0531 990 48 71

Alo Böcek Damla İlaçlama Kuruluşudur.

Ankarada Alo Böcek Damla İlaçlama Daima Size Güvenli Hijyenik Ortamlar Sunar.

 Alo Böcek Damla İlaçlama Kuruluşudur.
Fiyat:125 TL/paket
Görüntüleme: 4069
İlan No: 54639
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Hamam Böceği İlaçlama
İlaçlama servisi ANKARA
Hamam böcekleri eklem bacaklılar gurubundan olup küçük haşere türleridir. Hamamböceklerinin simetrik olarak 3 çift ayakları, başındada 1 çift antenleri bulunur. Vücudunu ve gövdesini sert kabuktan oluşan bir çift kanat kaplar. Hamam böcekleri ulaşımını yürüyerek yaparlar. Hamam böcekleri bir yerden başka yere giderken kesinlikle uçmazlar. Kanatlarını uçmak için kullanmazlar. Hamamböcekleri ayaklarının çok güçlü olmasından ve çok ayağının bulunmasından dolayı çabuk hareket ederler. Hamam böceği saatte birkaç km yol alabilir.

Hamam böceklerinin türlerine bağlı olarak farklı yapıları ve boyları vardır. Bir Hamam böceğinin boyu birkaç mm olabildiği gibi 4 -5 cm olanları da vardır.

Hamam böceklerinin vücutlarında özel algılayıcıları, yani mükemmel çalışan bir sonar (radar) sistemleri vardır. Hamam böcekleri bu radar sistemi ile yiyeceğinin yerini tespit eder ve aynı zamanda kendisine gelen tehlikeleri sezinleyerek saklanırlar. Hamamböceklerinin o kadar mükemmel algıları vardır ki ortamda bulunan insanların dışında başka kişiler geldiğinde hemen algılılarlar. Hamamböceğinin dünya üzerinde birçok türü bulunur. Dünyada bilinen hamamböceği türünün 4000 - 5000 kadar olduğu saptanmıştır.

Hamam böcekleri gündüzleri pek gezinmezler bu haşere türlerinin ışığa karşı hassas yapıları vardır. Hamamböcekleri beslenmek için geceleri ortaya çıkarlar. Hamam böceği gece bulduğuı yiyecek kırıntıları sebze, meyve özünü yer. Hamamböcekleri açıkta buldukları pişmiş yiyecekten tutunda börtü böcek ve haşere gurubununun ölmüş leşlerini de yerler. Hamam böceği besin olmadan 30 - 40 gün kadar yaşar.



Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: emek  bahçeli  çukurambar  100yıl  ilaçlama  destin  damla  ankara  balgat ilaçlama