Mobilya Dekorasyon

Altın Çilek Zayıflama Hapları Çok Etkili
 Bitki Power Mağazası Logosu

Bitki Power Mağazası

Tel: 0212 639 62 00 

Altın Çilek Zayıflama Hapları Çok Etkili

Altınçilek Zayıflama Hapı Altın Çilek Dünyanın Lif Oranı En Yüksek Meyvesidir. En Yakın Rakibinden 3,5 Kat Daha Fazla Lif İçeren Yapısı Onu Dünya Zayı

 Altın Çilek Zayıflama Hapları Çok Etkili
Fiyat:59,00TL
Görüntüleme: 3774
İlan No: 23675
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:ltın Çilek Zayıflama Hapı

Altın Çilek dünyanın lif oranı en yüksek meyvesidir. En yakın rakibinden 3,5 kat daha fazla lif içeren yapısı onu dünya zayıflama sektörünün gözdesi yapmıştır. Bu lifli özelliği sayesinde tokluk hissi sağlamakla birlikte en önemli özelliği vücuttan su kaybetmeden, yağları hedef alarak kısa zamanda yüksek ve sürekli kilo kaybı sağlamasıdır.

Altın Çilek Faydaları

Kilo vermeye, zayıflamaya yardımcıdır. Kuvvetli bir yağ yakıcı olduğundan ötürü özellikle göbek basen bölgesine yerleşmiş yağları eritmede etkilidir. Diyabet - şeker hastalığına faydalıdır. Sindirim sistemindeki parazitleri yok etmeye yardımcıdır. Dünyanın en zengin lif oranına sahip meyvesidir. (Ne kadar lif, o kadar zayıflama) C vitamini oranı yüksektir. Antioksidan ihtiva eder. Aynı zamanda bu mucizevi meyve kanı arındırır. Görme sinirlerini yapılandırır. Prostat ve boğaz ağrıları tedavilerinde olumlu etkileri vardır.

Kullanma Önerileri

Sabahları kahvaltıdan önce 2 adet, akşam yemeğinden önce ise 1 adet kullanılması tavsiye edilir

Ambalaj Bilgileri

500 Mg. 90 Kapsül

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: altınçilek  zayıflama  formda kalma   zayıflamak istiyorum