Mobilya Dekorasyon

Ankara Çankaya Ev Temizliği Çankaya Ev Temizliği Ev Temizliği Çankaya Çankaya Ev Temizliği Ankara Çankaya Ev Temizliği
Ankara Eryaman Ev Temizliği 0312 279 57 12 Eryaman Logosu

Ankara Eryaman Ev Temizliği 0312 279 57 12 Eryaman

Tel: 0312 272 94 31  Gsm: 0543 279 57 12

Ankara Çankaya Ev Temizliği Çankaya Ev Temizliği Ev Temizliği Çankaya Çankaya Ev Temizliği Ankara Çankaya Ev Temizliği

Ankara çankaya ev temizlik şirketi ev temizliğinde sizlere en kaliteli ve güvenli temizliği sunmaktadır, çankaya ev temizlik şirketi, ofis temizliği, inşaat sonrası temizlik tede çankaya temizlik şirketi olarak kaliteli ve güvenilir hizmet vermekteyiz, Ankara çankaya ev temizlik şirketi gündelik eleman

 Ankara Çankaya Ev Temizliği Çankaya Ev Temizliği Ev Temizliği Çankaya Çankaya Ev Temizliği Ankara Çankaya Ev Temizliği
Fiyat:80
Görüntüleme: 2374
İlan No: 178077
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Ev Temizliği

Ev temizliği hizmetimizin önemli bir parçası olan oda temizliğinde masa, koltuk, sehpa, etejer, dolaplar içleri boşaltılarak en ince yerlerine kadar temizlenir. Elektronik aletler dikkatle temizlenir.

İnşaat Temizliği

Yeni inşa edilmiş bir eve, işyerine kavuştunuz. Ama karşınızda çok büyük bir inşaat temizliği sorunu var. Camlarınız, çerçeveleriniz is, etiket, bant lekeleri içinde fayanslarınızda alçı, derz lekeleri var.

Zemin Temizliği

Zemin bir mekanın en çok kullanılan ve bu nedenle de en çok temizliğe ihtiyaç duyan bölgesidir. Özellikle, banka, mağaza, okul gibi kamu yerleşimlerinde zemin temizliğine daha çok ihtiyaç duyulmaktadır.

Hastane ve Klinik Temizliği

Hastane temizliği diğer temizlik alanlarından farklı ihtiyaçlara sahiptir. Boğaziçi Temizlik, uzman kadrosu, bilinçli temizlik malzemesi seçimi ile ön plana çıkmaktadır.

Dış Cephe Temizliği

İnşaat ve tadilat sonrası ev temizliği en çok talep edilen temizlik hizmetlerimizdendir. Personellerimiz tavandan zemine duvardan camlara kadar el değmedik yer kalmayacak şekilde işlerini titizlik ile yerine getirir.

Endüstriyel Temizlik

İlk başta ek masraf gibi görülebilecek endüstriyel temizlik, yapılan araştırmalara göre 5 ila 20 arasında verimlilik kazandırmaktadır. Düzenli yapılan temizlik hizmeti, masraftan öte size kâr sağlayacaktır.

Yangın ve Su Basması Sonrası Temizlik

Yangın ve su basmasının neden olacağı hasar, normal temizlik standartlarını aşan çapta bir işlem gerektirebilir. Yangın ve su basması sonrası temizliği, profesyonel bir ekip ve o ekibin kullanacağı ekipmanlarla yapılmalıdır.



www.ankaraevtemizligi.net 0312 272 94 31-0543 279 57 12

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: ankara çankaya ev temizlik şirketi   çankaya ev temizlik şirketi   çankaya ev temizlik şirketi   ankaraçankaya ev temizlik şirketi   çankayada ev temizliği   ev temizliği çankaya   ev temizlik çankaya   ev temizlik şirketi çankaya   ev temizlik şirketi çankaya ankara çankaya gündelikçi eleman