Mobilya Dekorasyon

Banka Ekipmanları Taşımacılığı
 Bursa Evden Eve Nakliyat,mudanya Evden Eve Nakliyat Logosu

Bursa Evden Eve Nakliyat,mudanya Evden Eve Nakliyat

Tel: 0224 544 85 41  Gsm: 0532 589 27 37

Banka Ekipmanları Taşımacılığı

Olası bir hasar durumunda ise banka Gündüz Evden eve Taşımacılık ve Nakliyat ile değil direkt olarak sigorta acentası ile muhataptır.

 Banka  Ekipmanları Taşımacılığı
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 2675
İlan No: 83688
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Banka taşımacılığı için; öncelikle bir expert eleman gelerek bankadaki eşyaları incelemektedir. Daha sonra iki eleman ile gelerek etüt çalışması yapılır. Etüt çalışması beğenilirse anlaşma sağlanır ve sözleşme yapılarak taşıma kağıt üzerine dökülür. taşıma günü banka görevlileri elemanlara değil direkt olarak Gündüz Evden eve Taşımacılık ve Nakliyat 'ın müşteri Temsilcisi ile muhataptır.

Bilgisayar ve buna benzer cihazlar avrupadan ithal pet graft kağıtlara sarılıp kolilere konur. Çelik kasa ve bankamatikler ise lift li araçlar vasıtası ile taşınır.
Gündüz Evden eve Taşımacılık ve Nakliyat hep gelecekteki olumlu yada olumsuz olayları düşünerek geniş kapsamlı sigorta yapmaktadır. sigorta poliçesi taşıma günü banka görevlisine Müşteri Temsilcisi tarafından verilecektir. Olası bir hasar durumunda ise banka Gündüz Evden eve Taşımacılık ve Nakliyat ile değil direkt olarak sigorta acentası ile muhataptır.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: banka taşımacılığı  banka nakliyesi  ekipmanlar  nakliye  ofis  evden eve