Mobilya Dekorasyon

Boss Double Multimedya Teyp Bluetooth Usb Geri Görüş Kameralı
Full Oto Yedek Parçası Aksesuar Logosu

Full Oto Yedek Parçası Aksesuar

Tel: 0533 466 16 25  Gsm: 0533 466 16 25

Boss Double Multimedya Teyp Bluetooth Usb Geri Görüş Kameralı

BOSS Multimedya Double Teyp Ses Sistemleri ALINK Teknolojisi Android 8 ekranınızın alıcının daha büyük ekranında kopyalanmasını sağlar ALINK zaten aşina olduğunuz Navigasyon Müzik Filmler ve Uygulamalarınızı çok daha büyük ölçekte net bir şe

Boss Double Multimedya Teyp Bluetooth Usb Geri Görüş Kameralı
Fiyat:0 TL
Görüntüleme: 728
İlan No: 184602
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:

Boss Multimedya Double Teyp Bluetooth, Usb Geri Görüş Kameralı

Telefon Ekran Paylaşımı-BOSS Multimedya Double Teyp Ses SistemleriA-LINK Teknolojisi, Android 8 + ekranınızın alıcının daha büyük ekranında kopyalanmasını sağlar. A-LINK, zaten aşina olduğunuz Navigasyon, Müzik, Filmler ve Uygulamalarınızı çok daha büyük ölçekte net bir şekilde görmenizi sağlar.

Bluetooth- Çağrılar yanıtlayın / yapın ve dikkatiniz dağılmadan ellerinizi serbest bırakın. Yerleşik mikrofon sesinizi alır ve arabanızın hoparlörleri diğer taraftaki kişiyi duymanıza izin verir. Müziğinizi ve Spotify / Pandora gibi uygulamalarınızı kablosuz olarak çalın ve kontrol edin.

Çok Renkli Aydınlatma- 16 Milyondan fazla renk kombinasyonuyla havayı ayarlayın. Haftanın her günü farklı bir ton ayarlayabilirsiniz

Geri Görüş Kamerası- Park etme sırasında arkanızda neler olup bittiğini görebilmeniz içinplaka montajlıbir geri görüş kamerası dahildir. Kolay, etkili ve güvenli.


Medya Oynatma- Bluetooth cihazınız üzerinden müzik çalın veya USB / SD hafıza kartı bağlantı noktalarını kullanın. Aux girişi, akıllı telefonlardan ve MP3 oynatıcılardan gelen ses çıkışı ile uyumludur. Güncel müzik / haber / spor içinAM / FMradyo istasyonlarını ayarlayın.

Girişler-USB, USB şarj, SD, Aux, A / V,ön ve arka kamera,direksiyon kontrolü(arayüz modülü ayrı satılır.)

Çıkışlar- Hoparlörlerinizi bağlamak için, ön ve arka ön amplifikatör çıkışlarını kullanın (ön sol / ön sağ ve arka sol / arka sağ). Video çıkışı, daha fazla görüntüleme özelliği için ekstra bir ekran bağlamanıza olanak tanır.


Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: oto ses sistemi   oto ses sistemi set   oto ses sistemleri paket fiyatları   oto ses sistemi fiyatları   en kaliteli oto ses sistemi   araç içi kamera   park kamerası   oto görüntü sistemi  auto sound system   car stereo system   autoradio