Mobilya Dekorasyon

Çankaya Halı Koltuk Yıkama 437 30 97 Ankara Halı Koltuk Yıkama
Ankara Koltuk Yıkama Koltuk Yıkama Logosu

Ankara Koltuk Yıkama Koltuk Yıkama

Tel: 03124373097  Gsm: 0532 328 1453

Çankaya Halı Koltuk Yıkama 437 30 97 Ankara Halı Koltuk Yıkama

Denizkızı Temizleme 2003 Yılında Esat Semtinde Kurulan Çankaya Başta Olmak Üzere Tüm Ankaraya Temizleme Alanında Hizmet Veren Bir Firmadır.

 Çankaya  Halı Koltuk Yıkama 437 30 97 Ankara Halı Koltuk Yıkama
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 4110
İlan No: 44703
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Hakkımızda
DENİZKIZI TEMİZLEME 2003 yılında Esat semtinde kurulan Çankaya başta olmak üzere tüm Ankara'ya temizleme alanında hizmet veren bir firmadır. Temizleme sektöründe en kaliteli ve en güvenilir hizmeti vermeyi amaç haline getiren Denizkızı Temizleme, sekiz senelik tecrübesi, yetenekli personelleri ve modern makineleriyle farkını ortaya koymaktadır. Müşteri memnuniyetini ilke haline getirmiş olan Denizkızı Temizleme kurulduğu günden itibaren aynı titizlikle, aynı azim ve güleryüzle hizmetlerine devam etmektedir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: halı yıkama  koltuk yıkama  ankara halı yıkama  halı yıkama ankara  halı yıkama  halı yıkama çankaya  çankaya halı yıkama  ankara temizlik şirketi  temizlik hizmetleri  perde yıkama  yorgan yıkama  kuru temizleme  battaniye temizleme  yerinde halı yıkama  yatak yıkama  genel temizlik  duvar silme  temizlik ankara   ankara halı yıkama firmaları   koltuk yıkama şirketl