Mobilya Dekorasyon

ÇAYYOLU HALI YIKAMA GARANTİLİ ANTİBAKTERİYEL 0531 990 48 71
 Batıkent Koltuk-halı Yıkama Temizlik-ilaçlama Damla 0531 990 48 71 Logosu

Batıkent Koltuk-halı Yıkama Temizlik-ilaçlama Damla 0531 990 48 71

Tel: 0531 990 48 71  Gsm: 0531 990 48 71-0544 483 39 83

ÇAYYOLU HALI YIKAMA GARANTİLİ ANTİBAKTERİYEL 0531 990 48 71

ÇAYYOLU KOLTUK YIKAMA,ÇAYYOLU HALI YIKAMA,ÇAYYOLU TEMİZLİK,ÜMİTKÖY KOLTUK YIKAMA,ÜMİTKÖY HALI YIKAMA,ÜMİTKÖY İLAÇLAMA,BATIKENT KOLTUK YIKAMA,BATIKENT

ÇAYYOLU HALI YIKAMA GARANTİLİ ANTİBAKTERİYEL 0531 990 48 71
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 3286
İlan No: 97911
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Koltuk Yıkama

Koltuk Yıkama işlemi hasas bir iştir. Koltuk Yıkama ''da kullanılan Kimyasallar ve kullanılan makina Koltuk Yıkama için çok önemlidir. Koltuk Yıkama yapan kişi koltuk kumaşını çok iyi tanıması ve yanlış kimyasal kullanmaması gerekmektedir. Koltuk Yıkama işlemi kullanılan mekana gelip yerinde Koltuk Yıkama hizmeti verilir.
Evinizde Yapılan İşlemler
Koltuk Yıkama ekipleri özel sanayi tipi endüstriyel yüksek güçte olan Koltuk Yıkama vakum makinasıyla özel Koltuk Yıkama şampunları ile insan vücudundan yapışan yağ katman arındırıcılarla mikropları dezenfekte ve hijyen veren bitkisel ilaçlarla yıkama ''ya ''başlarlar. Ekipler 2 ila 5 saat arasında yaptıkları çalışma sonrasında koltuğunuzu kirlerden ve mikroplardan % 100 arındırarak sizin de memnuniyetiniz garantisinde Koltuk Yıkama işlemini tamamlayıp gönül rahatlığı ile teslim ederler.

Koltuk Yıkama Kanepe Yıkama Yatak Yıkama işlemi kullanılan mekanda yapmaktadır.

Koltuk Yıkama''nın Gerekliliği

Koltuk Yıkama işlemi genellikle Koltuğun dış görünümü kirlenmiş ve artık göze hoş gelmediğinden yada gelen misafirlere karşı hoş bir görüntü sağlamadığı için Koltuk Yıkama ''ya karar verilir. Müşterilerimizin dikkat etmediği bir husus vardırki..! Koltuklarımız tam bir mikrop yuvasıdır. Kendi ev halkı veyahutda eve gelen misafirlerimiz birer mikrop taşıyıcı olduğu farkedilmez. Otobüs dolmuş servis araçları vs gibi toplu taşıma araçları kullanırken oturduğumuz o mikrop yuvası olan araç koltuklardan kıyafetlerimize bulaştırarak eve mikrop taşıma işleminin ilk adımı atmış oluyoruz. Eve girdiğimizde günün yorgunluğunu atmak için yemek hazırlanana kadar kendimizi koltuklara bırakıyoruz. Üzerimizdeki mikroplar artık evimizdeki koltuklarımızda. Evin Hanımı geliyor kalk o pis kıyafetlerinle koltuklara oturma diyor ama gelen misafirlerine neyazıkki diyemiyor ..!

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: çayyolu halı yıkama  çayyolu koltuk yıkama  çayyolu temizlik  ümitköy halı yıkama  ümitköy koltuk yıkama  ümitköy temizlik  hijyenik temizlik  eryaman koltuk