Mobilya Dekorasyon

Çilek Su Hayatınızda Yeni Bir Tat...
 Vakıf Taşdelen Su Logosu

Vakıf Taşdelen Su

Tel: 0537 717 96 51  Gsm: 0542 516 51 64

Çilek Su Hayatınızda Yeni Bir Tat...

Çilek Su, Göktürk Ormanlarının Eteklerinde, İskoza Mevkiinde Kurulmuş Olup, Kaynağından Elde Edilen İçme Suyunun Sağlık Bakanlığının Yönetmeliklerine Uygun Modern Tesisinde, Hijyenik Ortamda Tam Otomatik Makinelerde El Değmeden Üretilmektedir.

 Çilek Su Hayatınızda Yeni Bir Tat...
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 6324
İlan No: 23168
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Günümüzde giderek azalan arzı ve tam aksine giderek artan talebi ile Su en önemli yaşam kaynaklarımızdan biri durumuna gelmiştir. Ambalajlanmış su kullanımı her geçen gün artarak devam etmekle birlikte, bu kullanım sadece büyük kentlerin alışkanlığı olmaktan çıkmış, Türkiye genelinde veya Anadolu kentlerinde de kullanımı yaygınlaşarak devam etmektedir.

Sağlıklı ve değer katılmış kaynak sularını iyi ve kaliteli servis ile sunmak ve pazarda takdir edilen marka haline gelmek önem verdiğimiz temel çıkış noktalarımızdandır.

Yürürlükteki mevzuat ve yasal düzenlemelere uymanın yanı sıra; güvenli, ahlaklı, insan sağlığına uygun ürün üreterek, dürüst ticaret anlayışıyla faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla...



GSM:0537 717 96 51 GSM: 0542 516 51 64

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: çilek su   sucu   su servisi   çilek su servisi   nişantaşı su servisi   beşiktaş su servisi   şişli su servisi   kağıthane su servisi