Mobilya Dekorasyon

Çocuk Odası Duvar Kağıdı Genç Odası Duvar Kağıdı Yatak Odası Duvar Kağıdı
Ata Home Ataşehir Logosu

Ata Home Ataşehir

Tel: 0216 469 77 94  Gsm: 0542 254 50 01

Çocuk Odası Duvar Kağıdı Genç Odası Duvar Kağıdı Yatak Odası Duvar Kağıdı

duvar kağıdı istanbul çocuk adası genç odası yatak odası

 Çocuk Odası Duvar Kağıdı Genç Odası Duvar Kağıdı  Yatak Odası Duvar Kağıdı
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 8242
İlan No: 20044
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Ata Home Ataşehir Duvar Kağıdı yetkilileri 1980'li yıllarda Unakapanı İMÇ'de çırak olarak başladıları duvar kağıdı faaliyetlerini kesintisiz olarak bugünlere taşımayı bilmişlerdir. Geçen bu süre içerisinde ağırlıklı olarak Kadıköy bölgesinde faaliyette olanbinlerce kurumsal ve bireysel müşterinin dekorasyon sorunlarını çözmüştür. Müşterilerine daima güleryüzle cevap veren yetkililer, uzun vadeli müşteri ilişkisine ayrıca önem vermektedirler.

Peki Neden?

Çünkü dekorasyon hizmetleri, müşterinin mekanında ve mahreminde olması nedeniyle güven herşeyden önce gelmektedir. Kuruluş, hizmeti veren elemanlarının sebep olabileceği olası sorunları çözmekle kendisinin mükellef olduğunun bilincindedir.

30 Yıllık tecrübesiyle güven duygusunu harmanlayan ATA HOME ATAŞEHİR, mutlu müşteri portföyü oluşturmak amacıyla başta RASH olmak üzere dünyanın en iyi duvar kağıdı markalarını sizlere gururla sunmayı ilke edinmiştir ve bu alanda en iyisini sizlere sunmaya devam etmektedir. İnsan odaklı çalışmayı prensip edinen kuruluşumuz, sizlerin mutluluğu ile keyif almaktadır. Bu hedefler doğrultusunda gece gündüz çalışmaya devam etmektedir. A'dan Z'ye tüm dekorasyon sorunlarına Rasyonel çözümler bilgi dağarcığımızda mevcuttur. Gelin birlikte çözelim.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: duvar kağıdı   ithal duvar kağıdı   duvar kaplama   duvar sticker   duvar kağıtları