Mobilya Dekorasyon

Duvar Silme 437 30 97 Ankara Duvar Silme 437 30 97
Ankara Halı Yıkama Halı Yıkama Logosu

Ankara Halı Yıkama Halı Yıkama

Tel: 03124373097  Gsm: 0532 328 1453

Duvar Silme 437 30 97 Ankara Duvar Silme 437 30 97

Duvarlarınızın Boyası Silinmeye Elverişli Olduğu Takdirde Yılda Bir Kez Silinmesi Gerekmektedir. Denizkızı Temizlemede Duvar Temizleme İşi Özel Temizleme Ürünleri Ve Duvar Yüzeyine Zarar Vermeyen Bir Maddeyle Yapılmaktadır. Sigara İsi Sinmiş, İslenmiş Ve Ya Ahşap Duvar Temizliklerinizde En İyi Sonucu Alabilmektesiniz.

 Duvar Silme 437 30 97 Ankara Duvar Silme 437 30 97
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 4425
İlan No: 44792
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:HAKKIMIZDA


DENİZKIZI TEMİZLEME 2003 yılında Esat semtinde kurulan Çankaya başta olmak üzere tüm Ankara'ya temizleme alanında hizmet veren bir firmadır. Temizleme sektöründe en kaliteli ve en güvenilir hizmeti vermeyi amaç haline getiren Denizkızı Temizleme, sekiz senelik tecrübesi, yetenekli personelleri ve modern makineleriyle farkını ortaya koymaktadır. Müşteri memnuniyetini ilke haline getirmiş olan Denizkızı Temizleme kurulduğu günden itibaren aynı titizlikle, aynı azim ve güleryüzle hizmetlerine devam etmektedir
DUVAR SİLME 437 30 97
Duvarlarınızın boyası silinmeye elverişli olduğu takdirde yılda bir kez silinmesi gerekmektedir. Denizkızı Temizleme'de duvar temizleme işi özel temizleme ürünleri ve duvar yüzeyine zarar vermeyen bir maddeyle yapılmaktadır. Sigara isi sinmiş, islenmiş ve ya ahşap duvar temizliklerinizde en iyi sonucu alabilmektesiniz.

Temizlik şirketi olarak yapmış olduğumuz hizmetlerden biri olan duvar temizliği ve silimi müşterilerimiz tarafında en çok rağbet gören ve silinmesi zor ve yorucu bir iş olması münasebetiyle müşterilerimiz büyük ilgi göstermektedir.Ev, işyeri, büro ve çok daha farklı mekânların duvar silme ye müsait olması durumunda %100 kesin bir necice alınması muhtemeldir zamanla hava kirliliği ve kış aylarında kalorifer den kaynaklanan kirlenme ve sigara içilmesi gibi durumlarda duvar temizliği mutlak gerekmektedir.Ortalama bir evin duvar temizliği, yaklaşık 5 yâda 6 saat aralığında sürmektedir. Daire Duvar Temizliği, ve herhangi bir mekânın Duvar temizliği yaklaşık ortalama en geç yılda bir defa mutlak silinmesi gerekmektedir..

REFERANS

Gülderen Hanım tel.213 13 03 Evinin tüm duvarları temizlendi.Çekinmeden arayıp referans alabilirsiniz en son yaptığımız duvar silme işi.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: duvar silme  ankara duvar silme  duvar temizliği  çankaya duvar silme