Mobilya Dekorasyon

Evden Eve Taşımacılık
 Bursa Evden Eve Nakliyat,mudanya Evden Eve Nakliyat Logosu

Bursa Evden Eve Nakliyat,mudanya Evden Eve Nakliyat

Tel: 0224 544 85 41  Gsm: 0532 589 27 37

Evden Eve Taşımacılık

Ev, kültürümüzde çok önemli yeri bulunan olmazsa olmazımızdır. Anılarımızın, bugünümüz ve geleceğimizin iç içe geçtiği maddi ve manevi varlığımızdır.

 Evden      Eve     Taşımacılık
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 2775
İlan No: 83687
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Farklıyız, İddialıyız

Evden eve nakliyat eşyalarınızın çokluğuna göre taşıyabilecek büyüklükte araç, eşyalarınızın hassasiyetine göre ambalaj malzemesi, eşyalarınızın yoğunluğuna göre kaç elemanın geleceği ve eşyanızın sigorta değeri gibi çalışmaları tespit edici GÜNDÜZ evden eve nakliyat tarafından planlama ve üzretsiz ekstpertiz yapılır.

Eşyanın taşınacağı yeni yerinizi ziyaret edip sonradan olabilecek riskleri en asgariye indirir. Taşıma ekspertizi taşınmanızın her aşamasında ekibini yönlendirmek ve değerli eşyalarınızı evden eve taşırken gerekli her türlü önlemi almak ile sorumludur.

Taşınma gününde Taşınma ekspertizi, bu önemli günde sizi yalnız bırakmayacak ve taşıma anında ve devamında taşınmayı Taşınma Ekibi ile sizi tanıştırır. Bu aşamalardan sonra taşıma başlar.

Evinizde bulunan tüm eşyalarınız profesyonel ekipler tarafından çeşitli boy ve ebatlardaki koli ve paketleme malzemeleriyle muhafaza edilerek taşınmaya hazır hale getirilir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: ev taşımacılığı  ev nakliyesi  evden eve taşımacılık  bursa nakliye  evden eve