Mobilya Dekorasyon

Evsel Tezgah Altı Kabinli İnline Quicli Arıtma Sistemi
 Systemwater,  Evsel Endüstriyel Arıtma Sistemleri Logosu

Systemwater, Evsel Endüstriyel Arıtma Sistemleri

Tel: 0532 553 57 29  Gsm: +90 53 553 57 29

Evsel Tezgah Altı Kabinli İnline Quicli Arıtma Sistemi

Reverse Osmosis yöntemi en gelişmiş ve en yaygın olarak kullanılan içme suyu elde etme yöntemidir. Bugün Amerika da bir çok şişe suyu reverse osmosis yöntemi kullanılarak elde edilmektedir. Hatta deniz suyundan içme suyu elde etmek için bile reverse osmosis yöntemi kullanılır. Türkiye de ise Coca Colanın Turkuaz, Pepsinin Aq

 Evsel Tezgah Altı Kabinli İnline Quicli Arıtma Sistemi
Fiyat:1.000.00TL.
Görüntüleme: 2006
İlan No: 179305
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:
1.AŞAMA : Cihazın girişinde bulunan 5 micronluk filtreden geçen su, tortu, pas, asbest, partikül ve çamur gibi kaba maddeleri alır.

2. AŞAMA : Aktif karbon tanecikleri içinde geçen su kötü koku ve tattan arınır. Klor gibi kimyasal maddeleri temizliyerek suyun tadını ve rengini düzenler.

3. AŞAMA : Üçüncü filtre suyu 5 micron gözeneklerinin ardından 1 micron gözeneklerden geçirerek daha hassas parçacıkları daha hassas bir süzgeçten geçerek sudaki katı maddeleri üst seviyede temizler.

4. AŞAMA: Filmtee membran (Made in usa) filtresinden geçen su toplam çözünen katıların 90 nından fazlası tüm mikroorganizmalar ve zararlı karışımlar atık suyla birlikte cihaz dışına gönderilir. Böylece su yumuşamış, sağlıklı ve kaliteli bir hale gelmiştir.

5. AŞAMA: Son aşamada suyun mineral yapısı ve PH değer yeniden düzenlenip dengelenir. Ardından tat ve kokusu tekrar iyileştirilerek içimi lezzetli bir hale gelir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: evsel   endüstriyel arıtma sistemleri   filtrasyon sistemleri   yumuşatma sistemleri   reverse osmasis sistemleri   ultrafiltrasyon sistemleri   ultraviyole dezenfekte sistemleri   diğer ekipmanlar