Mobilya Dekorasyon

İZMİTDESİGN AİLE BİRLEŞİM KURSU KURSU İZMİT TE
 İzmitdesign İnşaat Tasarım Kursu İzmit Te Logosu

İzmitdesign İnşaat Tasarım Kursu İzmit Te

Tel: 0262 323 79 74  Gsm: 0505 907 30 77

İZMİTDESİGN AİLE BİRLEŞİM KURSU KURSU İZMİT TE

aile birleşim Kursu, aile birleşim Kursu, aile birleşim Kursu Kocaeli, aile birleşim Dersi izmit, aile birleşim Kursları Sakarya

İZMİTDESİGN AİLE BİRLEŞİM KURSU KURSU İZMİT TE
Fiyat:750 TL
Görüntüleme: 3828
İlan No: 100147
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:peşin 750 TL - taksitli 850 TL

Start A1 Almanca Kursu, Start A1 Sınavı
Almanya'da bulunan eşle aile birleşimi yapacak kişilerde aranan basit düzeyde Almanca bilgisinin kanıtlanmasına ilişkin bilgi notu Ağustos 2007 İkamet yasası ile ilgili yapılan köklü reformlar, Almanya'daki eşinin yanına yerleşmek isteyen yabancılara henüz vize talebinde bulunurken kendi ülkesinde basit düzeyde Almanca bilgisine sahip olduğunu kanıtlama zorunluluğu getirmektedir. Bu düzenlemeyle, Almanya'ya gelecek olan bu kişilerin en azından basit bir şekilde de olsa Almanca dilinde iletişim kurarak toplumsal hayata katılmalarının sağlanması amaçlanmaktadır. Bu yöntemle sonradan aile birleşimi yapan eşlere entegrasyon kurslarının başlangıç döneminde ve böylece Alman toplumuna uyum sağlamalarında kolaylık sağlanmış olacak ve Almanya'daki yaşamlarına daha iyi şartlarla başlama imkanı verilmiş olacaktır.

Almanya'ya gelecek olan eşin Almanca dilinde en azından basit düzeyde iletişim kurabildiği vize başvurusu sırasında kanıtlanmalıdır. Basit düzeyde Almanca bilgisiyle somut olarak Avrupa Konseyi tarafından geliştirilen "Diller için Ortak Avrupa Referans Çerçevesinin" A 1 düzeyindeki bilgi seviyesi kastedilmektedir. Bu yenilik, Avrupa Birliği'nin ikamet ve iltica hukukuna yönelik düzenlemeler temelinde oluşturulmuştur.
Sınırlı Dil Kullanımı
START A1(Mevcut) A2 (Haziran ayından itibaren)
Somut ihtiyaçları karşılamaya yönelik, çok sık kullanılan ifade şekillerini ve basit cümleleri anlayabilir ve kullanabilir. Kendisini ve başkalarını tanıtabilir, başka kişilere kişisel sorular yöneltebilir ve bu tür sorulara karşılık verebilir.

(Nerede oturdukları, kimleri tanıdıkları, nelerden hoşlandıkları vb.). Karşısındakiler yavaş ve anlaşılır konuşur ve yardımcı olurlarsa, onlarla basit şekilde anlaşabilir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: aile birleşim kursu kocaeli   aile birleşim kursları izmit   aile birleşim sakarya   aile birleşim eğitimi   kursu   izmitteki   kursları