Mobilya Dekorasyon

Scw,buharlı Oto Yıkama Makinaları
 Halı Yıkama Ve Halı Sıkma Makinaları Logosu

Halı Yıkama Ve Halı Sıkma Makinaları

Tel: 02324491488  Gsm: 05332134861

Scw,buharlı Oto Yıkama Makinaları

Buharlı Oto Yıkama Makinalarının , Üç Ayrı Modeli Vardır. Swc, 01 Bar Buhar Makinası,araçların İç Ve Dış Temizliğinde Kullanılır.buhar Makinası Araçların Detaylı İç Temizliğinde ,torpido, Göğüslük, Kapı Lastikleri, Klima ,döşeme Temizliğinde Kullanılmaktadır.

 Scw,buharlı Oto Yıkama Makinaları
Fiyat:6.000 tl
Görüntüleme: 4328
İlan No: 43017
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:SCW-02 bar buhar makinası,araçların dış yüzeylerinin temizliğinde etkili bir yöntemdir.Mikro fiber bezlerin yardımıyla araçların dış temizliğinde fırça sünger ve kimyasal maddelerin kullanılmasına gerek yoktur.Araç buharla temizlendikten sonra boya üzerinde yoğun parlaklık oluşur. Boyanın üzerinde oluşan kimyasal artık kalıntılarının çözülmesine yardımcı olur. Araç buharlı temizlikten sonra 3-4 gün toz tutmaz.Jantların temizliğinde mükemmel sonuçlar ortaya çıkar. Ayrıca SCW-02 Buhar makinasının koltuk yıkama fırçası mevcuttur. Temizlik şirketlerininde tercih ettiği üründür. Ev temizliklerinde ,klima ,fırın,aspratör temizliğinde çözülmeyen kir ve yağları yok eder. Boya artıklarını çok kolay çözülür. Teknolojinin en yeni ürünlerindendir.
SCW-03 bar modelimiz 3 tabancalıdır.Tabancanın biri 9.5 bar dış yıkamada kullanılmaktadır.Diğer fırça araç içi ulaşılamayan noktalarda kullanılır.Bir diğer tabancada tavan ve döşemeler fırçalı şekilde ovalayarak temizlik yapılmasını sağlar.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: buharlı oto yıkama makinaları  yüksek basınçlı oto yıkama makinaları  basınçlı oto yıkama pompaları  basınçlı makina  yıkama pompası   araç yıkama makinaları   car wash  steam wash