Mobilya Dekorasyon

Stark Menü Menü Kabı Ve Deri Ürünleri
 Stark Menü Menü Kabı Ve Deri Ürünleri Logosu

Stark Menü Menü Kabı Ve Deri Ürünleri

Tel: 0212 519 13 33 

Stark Menü Menü Kabı Ve Deri Ürünleri

Menü Kabı İstenilen Çeşitte Ve Özellikte Farklı Tasarımlarda Menü Takımları

 Stark Menü Menü Kabı Ve Deri Ürünleri
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 4629
İlan No: 36361
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:2001 yılında kurulan Stark menü Türkiye nin bütün bölgelerine bir fiil hizmet vermektedir. Firmamız ürünlerini el işçiliğiyle üretmektedir.
Firmamız ürünleriyle piyasa da lider konumda bulunmaktadır. Yaptığımız işi kaliteli yapmak müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak yapılan işlerde kaliteye ve memnuniyete öncülük etmek firmanın öncelikli prensiplerindendir.
Firmamız menü sektöründe kendine özgü işler üretmekte her zevke hitap edecek ürün çeşitlerine sahiptir. Ustalarımızın el emeğiyle yaptıkları menüler masaların baş köşesinde yer almaktadır.
Menü deyip geçmemek gerekir. Menü demek Firmanın, İşletmenin; kişiliğini rengini, duruşunu, lezzetini, imajını, kısacası işletmenin, firmanın bütün özelliklerini yansıtır. Müşteri menüyü eline aldığında firmayı tanımak için serüvenin kapısını aralamış olur. Menü kitapçıkları bir bakıma işletmenin vitrinidir. O yüzden kuruma özgü olması gerekir. Müşterimiz, hep başkasında olmayanı istemekte haklıdır. Biz de her kuruma farlı bir menü hazırlamaktayız. El işçiliğiyle yapılan ürünlerimiz firmanızın kimliğini en iyi şekilde yansıtmakta beklentilerinize en iyi şekilde cevap vermektedir. Bu konuda ustalarımız “Menüler, hem masanın sıcaklığı hem de restoran hakkında müşteriyle tanıdık bir komşu oluyor” demektedir. Cağaloğluna açılan yeni şubemizle sizlere daha iyi bir hizmet sunmak için serüvenimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. ..

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: menü kabı   deri   sunni deri   sümen takımı   deri ranır   amerikan servisi   masa numaraları   rezerv numaraları  menüler