Mobilya Dekorasyon

Su Yalıtım Membranı Btm Elastobit
 Çatı Tamir Yalıtım İzolasyon Ustası Logosu

Çatı Tamir Yalıtım İzolasyon Ustası

Gsm: 05362634215

Su Yalıtım Membranı Btm Elastobit

Btm Elastobit, Cam Tülü Veya Polyester Keçe Taşıyıcılı, Sbs (styrene, Butadiene, Styrene) İle Modifiye Edilmiş Bitümden Üretilmiş, Alt Ve Üst Yüzeyleri Pe (polietilen) Film Kaplı, Yüksek Elastik Özellik Gösteren, Şalümo Veya Sıcak Asfalt İle Uygulanan Bir Su Yalıtım Membranıdır. Btm Olarak Elastobit Örtünün 10 Farklı Teknik Özelliğe Sahip Çeşidini

 Su Yalıtım Membranı Btm Elastobit
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 2949
İlan No: 123554
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:BTM Su Yalıtım Membranı Elastobit Kullanım Yerleri
•Yapıların teras çatılarında,
•Eğimli beton çatılarda,
•Perde duvarlarda, temellerde su ve rutubet geçirimsizlik elde etmek için BTM Su Yalıtım Membranı Elastobit kullanılır.
•Hafif metal çatılarda veya prefabrik çatılarda alt kat yalıtım membranı olarak BTM Su Yalıtım Membranı Elastobit kullanılabilir.
•Soğuk iklimler için tasarlandığı gibi, her türlü esneklik gerektiren yüzeyde yapılacak olan su yalıtımlarında BTM Su Yalıtım Membranı Elastobit alt ve orta kat membran olarak kullanılabilmektedir.
•Banyo-mutfak gibi ıslak hacimler ve basınçlı yeraltı veya yüzey sularının olmadığı temellerde sadece neme karşı yalıtım amacıyla tek kat olarak BTM Su Yalıtım Membranı Elastobit kullanılır. Bunun dışında tek kat olarak kullanılmaz.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: btm   elastobit ce2  elastobit ce3  elastobit ce3 al  elastobit ce3 m  elastobit pe3 al  elastobit pe3  elastobit pe3 m  elastobit pe4 al  elastobit pe4 m