Mobilya Dekorasyon

Toprak ,su Balık Magıc Fish
 Aytaç Hediyelik İlginç Ürünler Logosu

Aytaç Hediyelik İlginç Ürünler

Gsm: 05072438166

Toprak ,su Balık Magıc Fish

Sihirli Balık Toprak , Su Balık Magic Fish İnanılmaz Yaşanır Birşey

 Toprak ,su  Balık Magıc Fish
Fiyat:25.00 TL
Görüntüleme: 5954
İlan No: 29426
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:MAGIC FISH balıkların doğal ortamlarında nasıl doğduklarını ve yaşamayabaşladıklarınıgözlemleyebilmek amacıyla geliştirilmiş, yeni nesil canlı balık besleme setidir.
MAGIC FISH size özellikle balıkların doğdukları andan itibaren ne şekilde bir yaşam sürdürdüklerini ve tüm yaşamsal faaliyetlerini de izleme imkanı sunar...
MAGIC FISH her yaştan doğa severin seveceği ve eğlenebileceği, aynı zamanda da çocukların dünya görüşlerini olumlu yönde etkileyebilecek bir üründür..

MAGIC FISH çocuklarımız ve gençlerimize hem hayvan sevgisini aşılayacak hem desevimli dostlarının ilk günden itibaren tüm ihtiyaçlarını karşıladıkları için sorumluluk sahibi yapacaktır.
MAGIC FISH size evinizde beslediğiniz canlı süs balıklarınızın doğmasını izleme şansı veren ve onları besleyip büyüterek tamamen size özel dostlarınız olmasını sağlayacak MUCİZE oyuncaktır.

SU TOPRAK MAGIC FISH
MAGIC FISH balık besleme setinin içinde bulunan kavanoza suyu koyuyorsunuz. Setin içinde bulunanfolyo poşeti açıp suyun içine boşaltıp karıştırıyorsunuz. Beklemeye bıraktığınız kavanozun içinde maksimum 24 saat içinde yeni doğmuş canlı süs balıklarınızı keyifle izlemeye başlıyorsunuz.
MAGIC FISH e sahip olmak için yapmanız gereken tek şey ise bize ulaşmak.

NOT: toplu alımda fiyat iskontosu yapılacaktır toplu alım minimum 20 adettir

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: akvaryum balıklar  akvaryum  akvaryum balik  balik akvaryum  akvaryum balık fiyat  hediyelik eşya  akvaryumu  balık çeşitleri akvaryum  magicfısh  sihirlibalık