Mobilya Dekorasyon

Westaclean Car Cleaner Otomobil Temizleyici
 Coşar Dtm Ltd Şti Logosu

Coşar Dtm Ltd Şti

Tel: 0212 580 5 580  Gsm: 0533 565 69 97

Westaclean Car Cleaner Otomobil Temizleyici

Otomobil Temizleyici Kullanıma Hazır.tüm Parlak Ve Düz Yüzeyler İçin İdealdir. Westa Clean Tekrar Kirlenmeyi Geciktirir, Düzenli Temizliği Kolaylaştır

 Westaclean  Car Cleaner Otomobil Temizleyici
Fiyat:25
Görüntüleme: 4525
İlan No: 15842
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Clean+ Car Cleaner
OTOMOBİLİNİZDE SU KULLANMADAN BENZERSİZ TEMİZLİK

Kullanıma hazır. Tüm parlak ve düz yüzeyler için idealdir. Westa Clean+ tekrar kirlenmeyi geciktirir, düzenli temizli.i kolaylaştırır. Kaporta, plastik/akrilik yüzeyler için iz bırakmayan, yüzeyde su tutunmasını engelleyen ekonomik ve doğal temizleyici. (Mat yüzeyler için uygun değildir.) Temizlenen yüzeylere su kaydırıcı özellik kazandırır.

ARTIKSIZ TEMİZLİK: Yüzeyde artık bırakmaz, şeffaf ve kokusuzdur. Çözelti, ağartıcı, alkol ve sabun içermez.

KULLANIM ŞEKLİ: Yüzeye Westa Clean+ püskürtüp bez veya kağıt havlu ile siliniz. Çizik, iz ve leke bırakmadan aracınızın yüzeyi pırıl pırıl tertemiz olacaktır. Yoğun çamurlu yüzeyde kullanmayınız. Islak araca tatbik etmeyiniz. Westa Clean+ tamamen kuruduktan sonra yüzeyi temiz bir bez ile siliniz.

KULLANMADAN ÖNCE ŞİŞEYİ İYİCE ÇALKALAYINIZ. 400 ml Westa Clean+ ile otomobilinizi su kullanmadan kolayca temizleyebilirsiniz. İçerik: Su, doğal tuzlar, reçine.


Diğer özellikleri için www.dtmmerkezi.com

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: temizlik   bitkisel temizlik   oto temizliği westa bitkisel temizlik   bitkisel yağ çözücü   bitkisel kireç sökücü   bitkisel ekran temizleyici