Mobilya Dekorasyon

Westaclean Grease Remover Yağ Çözücü
 Coşar Dtm Ltd Şti Logosu

Coşar Dtm Ltd Şti

Tel: 0212 580 5 580  Gsm: 0533 565 69 97

Westaclean Grease Remover Yağ Çözücü

Alkaliye Dayanıklı Tüm Yüzeylerde Kullanılır. (taş, Seramik, Terra Cotta, Mermer, Granit, Vb.) Ph Değeri: 12

 Westaclean Grease Remover Yağ Çözücü
Fiyat:13
Görüntüleme: 5249
İlan No: 15844
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:WestaClean Grease Remover YAĞ ÇÖZÜCÜ
Grease Remover
YAĞLI YÜZEYLERDE BENZERSİZ TEMİZLİK :

Yer karoları, armatürler, ocaklar, fırınlar, mobilyalar, ahşap yüzeyler, seramik, cam, metal, taş ve plastik yüzeylerde kullanılabilir.

ARTIKSIZ TEMİZLİK: Yüzeyde artık bırakmaz, şeffaf ve kokusuzdur, kotu kokuları giderir. Do.al tuzlardan oluşur. Çözelti, ağartıcı, alkol ve sabun içermez.

KULLANIM ŞEKLİ: Kirli yüzeye Westa Clean Yağ Sökücüyü püskürterek tatbik ediniz. Westa Mikroped ile ovunuz, su ile durulayınız ve kurulayınız.

UYGULAMA ALANI: Alkaliye dayanıklı tüm yüzeylerde kullanılır. (Taş, seramik, terra cotta, mermer, granit, vb.). Oksitlenmeye neden olduğundan; alüminyum, çinko ve kalaylı yüzeylerde kullanılması tavsiye edilmez.

UYGULAMA ŞEKLİ: Uygulandığı yüzeyde sıvı ve katı yağları çözer, reçineyi temizler. Uygulamaya başlamadan önc+ e şişe çalkalanır. yüzeye susuz tatbik edilir. Zeminin kir oranına göre su ile seyreltilerek kullanılabilir (max. 1/10). İçerik: Su, doğal tuzlar. Ph değeri: 12
Diğer detay özellikler için: www.dtmmerkezi.com


Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: bitkisel temizlik   bitkisel yağ çözücü   bitkisel kireç sökücü   bitkisel oto temzliği   bitkisel kumaş temizliği