Mobilya Dekorasyon

Yavuz Selim Halı Yıkama Fabrikası Bursa Expres Halı Yıkama Yavuz Selim
 Exspres Halı Yıkama Mudanya Logosu

Exspres Halı Yıkama Mudanya

Tel: 0256 315 35 25  Gsm: 0544 309 09 03

Yavuz Selim Halı Yıkama Fabrikası Bursa Expres Halı Yıkama Yavuz Selim

Halı Yıkama Fabrikası Yavuz Selim Halı Yıkama Fabrikası Bursa Expres Halı Yıkama Bursa Halı Yıkama Halı Yıkama Merkezi Bursa Yavuz Selim

 Yavuz Selim Halı Yıkama Fabrikası Bursa Expres Halı Yıkama Yavuz Selim
Fiyat:İletişime geçiniz.
Görüntüleme: 3147
İlan No: 98812
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Yavuz selim Halı Yıkama Fabrikası Bursa Expres Halı Yıkama,
Sektörde şirketimizin en iddaalı olduğu hizmetimizdir. Bursanın her yerine olan servislerimiz ile halılarınız kapıdan teslim alınarak, belirtilen sürede yine kapınıza teslim edilmektedir.

Alanında eğitim almış, uzman personellerimiz halılarınızın cinsi ve kiri ne olursa olsun etkili temizlik yöntemleri ile halınızı ilk günkü temizliğine geri dönmesini sağlamaktadırlar.

Halı temizliğinin ne kadar önemli ve meşaketli bir iş olduğunun bilinci ile hareket eden firmamız, kullandığı tamamen bitkisel ürünlerden elde edilmiş temizlik ürünleri ile temizliğin yanında hijyen sağlarken, sizleri çok cazip fiyatlarla, halı yıkama derdinden kurtarmaktadır.

Şirketimiz aynı zamanda gelişen temizlik ürünlerini ve teknolojilerini yakından takip ederek, kendini sürekli olarak yenilemektedir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: yavuz selim halı yıkama fabrikası   halı yıkama fabrikası   bursa halı yıkama   halı yıkama merkezi bursa   bursa halı yıkama yavuz selim   yavuz selim halı yıkama merkezi bursa