Mobilya Dekorasyon

Gün-tem Temizlik Hizmetleri Beylikdüzü
 Gün-tem Temizlik Hizmetleri Beylikdüzü Logosu

Gün-tem Temizlik Hizmetleri Beylikdüzü

Tel: 0212 607 31 32  Gsm: 0532 314 27 74

Gün-tem Temizlik Hizmetleri Beylikdüzü

Beylikdüzü Gün-tem Temizlik Hizmetleri Temizliğin Tek Adresi


Gün-tem Temizlik Hizmetleri Beylikdüzü

Güntem Temizlik Şirketi İstanbul Beylikdüzü merkezde olup İstanbul’un Avrupa yakası tüm semtlerine hizmet vermektedir Beylikdüzü temizlik şirketleri arasında en çok müşteri pörtföyüne sahip olup yaklaşık 10 yıldır müşterilerine kaliteli bir hizmet politikası ile her geçen gün pörtföyüne yeni müşteriler katarak hizmet kalitesini daima en üst seviyede gerçekleştirmektedir Güntem Temizlik firması tecrübeli personeli ile ev temizliği, ofis büro ve iş yeri temizliği, fabrika temizliği, okul temizliği, , gemi ve yat temizliği, villa temizliği, alışveriş merkezleri temizliği, inşaat sonrası temizlik, hastane temizliği, banka temizliği vb gibi alanlarda temizlik hizmetleri sunmaktayız

Dış cephe temizliğ ve dış cephe cam temizliği kirlenen bina cepheleri ve bina camlarının temizliği belirli aralıklarda yapılmalı ve ilk günkü görüntüsünü muhafaza etmesi için yapılan çalışmasıdır.

Güntem Temizlik şirketi ev ofis temizliğinde guven duyacağınız bir temizlik firması.Firmamız tebrübeli temizlik personeli ile evinizdeki ve ofisinizdeki temizlik sırasında gereken titizlik ve özeni göstermekte olup kırılabilecek veya antik değer taşıyan eşyalarınızın temizlik esnasında hasar görmemisine özenle dikkat etmekte olup sizlere kaliteli temizlik ve güveni bir arada sunmaktadır.

Güntem temizlik şirketi Fabrikanızda çalışma konunuza özel dezenfektanlar ve temizleyiciler ile temizlik yapmaktayız.Sizlere daha temiz ve hijyenik ortamlarda çalışmanızın için fabrikalarınızın temizliğinde bizimle çalışabilirsiniz.

Hasta odaları gün içinde rutin olarak temizlikleri yapılır. Temizliği yapılmadan önce kat arabası düzenlenir eksik malzeme ve ekipmanlar tamamlanır. Hasta odasına izin alınarak girilir. Oda içi çöpler toplanarak temizliğe başlanır. Oda içi 50cm-200cm arasındaki yüzeylerin tozu alınır. Yemek masası ve telefon beyaz bezle silinir. Bu işlemde hem temizlik hem dezenfekte işlemini bir arada yapabilen kimyasal kullanılır. Tuvalet temizliği yapıldıktan sonra odadaki sarf malzemeler tamamlanır. Zemin önce kuru mop ardından paspas işlemi ve daha sonra nemli mop yapılır. Son olarak bir eksik olup olmadı kontrol ediler. Kapı kolu silinerek temizlik işlemi tamamlanır. Bu işlem sırasında eldiven kullanılmalıdır. Çöp alımı ve tuvalet temizliklerinden sonra kesinlikle eldivenler değiştirilmelidir.

Etiketler: + ev temizlik şirketi + ofis temizlik şirketi + işyeri temizlik şirketi + fabrika temizlik şirketi + okul temizlik şirketi + fuar stand temizlik şirketi + cami temizlik şirketi + dershane temizlik şirketi + inşaat sonrası temizlik şirketi + dış cephe temizlik şirketi + merdiven temizlik şirketi + site temizlik şirketi + villa temizlik şirketi + havuz temizlik şirketi + hastane temizlik şirketi + banka temizlik şirketi